Z. Szabó Orsolya vagyok. Győr a szülővárosom, itt dolgozom és élek a családommal.

Az önismereti fejlődés és a folyamatos megújulás létszükséglet volt. Életem minőségi változása akkor lendült meg, amikor képes lettem megfogalmazni a magam számára, ki vagyok valójában, mik az álmaim, az értékeim és a lehetőségeim. Miben vagyok különleges, erős és szenvedélyesen elkötelezett. Miközben kitartóan kutattam, hogy mi a dolgom a világban, mint hagymahéjakat fejtettem le magamról az elavult szerepeket és egyre jobban élveztem a kibontakozó összhangot.  A megtett út élményei lassan egyetlen mondatba sűrűsödtek:

“Kaland az Élet”…

Csak nemrég döbbentem rá, hogy ezt az esszenciát kislányként láttam először egy izmos férfikarra tetoválva. Az az erős kar magával ragadott és végtelen jókedvében iskolatáskástul, biciklistül, kéretlenül lendített fel a meredek csigalépcsőn az emeletre. Bevallom, először iszonyúan féltem. Vendi Bácsi jóvoltából megtapasztaltam, milyen az Egy Életem, Egy Halálom… Fontos Beavatás volt, a büszkeség csak később ért utol.

Azóta Tapasztalásokon innen, Beavatásokon túl még sok Neves és Hétköznapi Mestertől tanultam, akikre mélységes tisztelettel és hálával gondolok. Világos, hogy a hivatásom mindig Emberekhez kapcsolt. Lépésről lépésre kerültem egyre közelebb hozzájuk – ahogy magamhoz.

Pályámat pedagógusként kezdtem, egy évtizedig a közszférában tanítottam aprókat és szakvezetőként főiskolásokat. A következő 13 évben a versenyszféra mélységeibe merülve erősítettem értékesítési team-et, ügyvezetést, majd HR managerként az emberi erőforrásokkal való gazdálkodást.

A szakképzéseken túl az életen át tartó tanulás új irányt is vett 1994-ben az Agykontrollal. Ezután kineziológiát, reikit, pszichopatológiát, gyász- és veszteségfeldolgozást, különböző személyiségfejlesztő technikákat tanultam, belekóstoltam a zen bölcsességébe és megtapasztaltam a jóga áldásosságát.
Amikor megismertem Bert Hellinger lenyűgöző módszerét, azonnal tudtam, ez az, amit művelni is szeretnék. Képesítésemet a Hellinger Intézet 2008-2010 képzésén, Pálmai Dezső csoportjában szereztem. Hálás vagyok, hogy képződésem alatt Pálmai Dezső, Bert Hellinger, Sophie Hellinger, Dr. Dimitris Stavropoulos, Alfred-Ramoda Austermann, Louise Bloemen, Dr. Agócs Gabriella és Rákos Péter tanítványa lehettem. 2009-ben szerveztem az első gyakorló csoportot Győrben. Azóta sok száz órányi gyakorlati tapasztalatot szereztem és rendszeresen vezetek csoportos vagy egyéni állításokat.

A felmerülő igényekre hangolódva 2011-ben szükségét éreztem, hogy tovább fejlesszem a kompetenciáimat. A XXI. század kihívásai közt élők számára a mindennapokban is hatékonyan hasznosítható támogatást akartam nyújtani. Így találtam a Life & Business Design Intézet Dr. Kollár Coaching Iskolájára, ahol először nemzetközileg akkreditált Párkapcsolati és válási Mediátor majd nemzetközileg akkreditált Life Coach lettem. Az Igazságügyi Minisztérium Közvetítői jegyzékében T/002152 nyilvántartási számon szerepelek. A folyamatos szakmai fejlődés és inspiráció továbbra is kiemelten fontos része az életemnek. Legutóbb pl. ArtCoaching képzéssel színesítettem a tudástáramat. 

További élettapasztalataimat “csak” néhány címszóval jelzem
házasság, otthonteremtés, gyermekvállalás, házépítés, hajtás-pörgés, kiégés, válás, munkahely váltás, új párkapcsolat, újabb otthonteremtés, patchwork család, szülők elvesztése, felnőtté válás, felelősségvállalás, saját vállalkozás, felnőtt gyermekek, élethosszig tartó tanulás … 

Erre a gazdag élményanyagra építve, saját vállalkozásként hoztam létre az ÉletMűHely Győrt, ahol a hivatásomat élem. Tudásom, tapasztalataim legjavát nyújtom, ha profi támogatásra van szükséged. Várom jelentkezésedet, ha megtapasztalnád a bensőséges MűhelyMunkát vagy a csoportos  kalandozást.