TUDATOS KAPCSOLATÉPÍTÉS 

Minden egészséges ember vágyik rá. Arról viszont hamar megfeledkezünk, hogy a párkapcsolat  – mint egy értékes növény vagy egy kedves állat –  folyamatos odafigyelést, szeretetteljes törődést, minőségi időt igényel. A belefektetett energia azonban mindig meghozza gyümölcsét.

 

A PÁROS vagy az EGYÉNI MűhelyMunka segít

  • tudatosan megalapozni vagy jobbítani

  • krízis esetén megmenteni vagy emberségesen lezárni a kapcsolatot

SIKERTIPP:

A párkapcsolat érték – tanuld meg értékelni!

A párkapcsolatnak ára van – légy hajlandó azt megadni!

A párkapcsolat igazi kaland – merd élvezni!

FELELŐSEN DÖNTENI
A párkapcsolat két Ember végtelen tánca. Addig él, míg képesek együtt fenntartani a lépések összhangját. A Férfit és a Nőt ez a szemnek láthatatlan, finom egyensúly tartja Együtt. Te + Én és a Világ körülöttünk állandó mozgás és változás. Harmóniában lenni az áramlattal, állandó JelenLétet kíván. Ha nem figyelünk, könnyedén elsodródunk és egyre távolabb kerülhetünk egymástól. Az ilyen nehéz időszakokban a PÁROS MűhelyMunka kínál lehetőséget a kapcsolat megmentésére vagy segít a válással kapcsolatos megalapozott döntésben.
Szakítani vagy újra egymásért nyúlni? Nincs jó vagy rossz választás. A döntés akkor helyes, ha a Tiéd. Akkor leszel képes vállalni érte a felelősséget és tovább Élni az Életed. 

MÉLTÓSÁGGAL VISELNI
Bármilyen nehéz is az előtted álló út, mindig rajtad múlik, hogy éled át. Még a legkeményebb megpróbáltatások idején is van lehetőség Embernek maradni, megórizni és másoknak is meghagyni az Emberi Méltóságot. A párkapcsolat mélypontjain, amikor már a szakítás gondolata felmerül, tartást és reményt ad a humánus megközelítés. Ezt szolgálja a hatékony konflikuskezelés módszere a MEDIÁCIÓ.
Tisztelettel viseltetni a valaha szeretett Társ, gyermekünk Édesapja vagy Édesanyja és a közösen létrehozott Értékek iránt. Semmiképp sem szabad lebecsülni, ha már “csak” ez maradt. Sokszor tapasztaltam, hogy ebben óriási erő van – az Élethez, az értékeink megőrzéséhez és a továbblépéshez. 

VESZTESÉGBŐL ERŐFORRÁST
A szakításba, válásba sokan beletörnek. S valóban egy fontos kapcsolat megszakadása után természetes igényünk a gyász. Viszont idővel szabad a múltnak elmúlnia. Így a történtek feldolgozása után sebeink begyógyulnak és újra szenvedélyes Igent mondhatunk az Életre.  
Miként lehet egy mélyen megrendítő veszteség után megújulni? Hogy tudjuk utána hitelesebben, erősebben, magabiztosabban élni az életünket? Hogyan segíthetjük ebben gyermekeinket is? Milyen örömök várnak még ránk? Erről szól a “kapcsolat beteljesítése” EGYÉNI MűhelyMunka és SZEMÉLYI COACHING keretében.

Az első lépés a személyes találkozás

KÉRJ IDŐPONTOT!